22- Заточування ножів
Найважливішою та основною якістю
ножа є його гострота, міцність та стійкість до виступу.
Заточування ножа не менш важливе ніж якість сталі клинк. Неправильно ув'язнений
або "тупий" ніж не має жодної цінності, незалежно від його зовнішнього вигляду,
твердості міцності та ін.
ножа є його гострота, міцність та стійкість до виступу.
Заточування ножа не менш важливе ніж якість сталі клинк. Неправильно ув'язнений
або "тупий" ніж не має жодної цінності, незалежно від його зовнішнього вигляду,
твердості міцності та ін.
- 221 291 ₴В наявності
- -3%221 189 ₴1 148 ₴В наявності
- 222 799 ₴В наявності
- 223 220 ₴В наявності
- 221 649 ₴В наявності
- -4%222 387 ₴2 287 ₴В наявності
- 223 219 ₴В наявності
- -4%223 220 ₴3 105 ₴В наявності
- 224 060 ₴В наявності
- 224 116 ₴В наявності
Найважливішою та основною якістю
ножа є його гострота, міцність та стійкість до виступу.
Заточування ножа не менш важливе ніж якість сталі клинк. Неправильно ув'язнений
або "тупий" ніж не має жодної цінності, незалежно від його зовнішнього вигляду,
твердості міцності та ін.
ножа є його гострота, міцність та стійкість до виступу.
Заточування ножа не менш важливе ніж якість сталі клинк. Неправильно ув'язнений
або "тупий" ніж не має жодної цінності, незалежно від його зовнішнього вигляду,
твердості міцності та ін.