136- Домашній яблучний оцет
Яблучний оцет - оцет, одержуваний мікробіологічним методом з яблучної сировини.
Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність,
ніж звичайний, спиртовий. Він має м'який смак, аромат.
До його складу входять біологічно активні речовини.
Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність,
ніж звичайний, спиртовий. Він має м'який смак, аромат.
До його складу входять біологічно активні речовини.
Яблучний оцет - оцет, одержуваний мікробіологічним методом з яблучної сировини.
Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність,
ніж звичайний, спиртовий. Він має м'який смак, аромат.
До його складу входять біологічно активні речовини.
Яблучний оцет має набагато багатший смак і поживну цінність,
ніж звичайний, спиртовий. Він має м'який смак, аромат.
До його складу входять біологічно активні речовини.