Інулін GR Код/Артикул М0197847

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Інформація для замовлення
Відправка поштою протягом трьох робочих днів не враховуючи день підтвердження замовлення. Оплата на рахунок без ПДВ/онлайн на сайті.
Інулін GR — природний полісахарид, що складається з залишків фруктози, отримується з коренів цикорію. Використовується як розчинна харчова клітковина, пребіотик і загусник у харчовій, фармацевтичній і косметичній промисловості. Сприяє нормалізації мікрофлори кишечника та покращує засвоєння кальцію.
Метод отримання
Виробляється екстракцією з коренів цикорію з подальшим очищенням, сушінням і гранулюванням. Процес забезпечує збереження природних властивостей і високу чистоту продукту.
Основні властивості
✔ Білі гранули без запаху та смаку
✔ Розчиняється в гарячій воді
✔ Має нейтральний смак
✔ Натуральне джерело розчинних харчових волокон
✔ Пребіотична дія, покращує травлення
Умови зберігання та термін придатності
Зберігати в сухому, прохолодному місці, у герметично закритій тарі, подалі від вологи та прямих сонячних променів. Термін придатності — 5 років.
Області застосування
Харчова промисловість: функціональний інгредієнт, джерело клітковини, замінник жиру та цукру.
Фармацевтика: компонент біологічно активних добавок (БАД).
Косметика: зволожувальний і пребіотичний компонент для догляду за шкірою.
Специфікація
Показники
Норматив
Масова частка основної речовини
95,0–99,0%
Інулін у перерахунку на суху речовину
88,0–100,0%
Глюкоза + фруктоза + сахароза
0,0–12%
pH
5,0–7,0
Провідність
0–250 µS/см
Аеробні бактерії
≤ 1000 cfu/g
Грибки та дріжджі
0–20 cfu/g
Enterobacteria
Thermo aero spores
≤ 1000 cfu/g
Інформація про безпеку згідно з GHS
Клас небезпеки
не класифікується як небезпечна речовина
GHS-класифікація
не підлягає маркуванню
Рекомендації
Безпечний при використанні в харчових і косметичних цілях.
Зберігати в чистому сухому приміщенні.
- Ціна: 11 365 ₴
