40- Оцет
Оцет — це рідина з кислим смаком, яка отримується шляхом ферментації спиртових розчинів за участю оцтовокислих бактерій. Основним компонентом оцту є оцтова кислота (зазвичай 3–9%), а також вода і невелика кількість інших речовин, що надають йому специфічного смаку та аромату. Оцет широко використовується у кулінарії, консервуванні, прибиранні та навіть у медицині.
- 40_оцет яблучний сирий99 ₴В наявності
- 40_оцет з медом імбиром199 ₴В наявності
- 40_оцет з медом куркумою199 ₴В наявності
Оцет — це рідина з кислим смаком, яка отримується шляхом ферментації спиртових розчинів за участю оцтовокислих бактерій. Основним компонентом оцту є оцтова кислота (зазвичай 3–9%), а також вода і невелика кількість інших речовин, що надають йому специфічного смаку та аромату. Оцет широко використовується у кулінарії, консервуванні, прибиранні та навіть у медицині.