Ялицеве/пихтове масло (не ефірне), 250 мл Код/Артикул 111 15
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Відправка Нова Пошта+Укрпошта. Оплата при отриманні/на картку/рахунок без ПДВ/онлайн на сайті. Склад олії ялиці
До її складу входить бісаболен, кадінен, мирцен, а-пінен, камфора, гумулен, а також терпени, фітонциди та інші елементи. Враховуючи унікальне поєднання різних складових олії ялиці, неважко зрозуміти, чому олія має низку корисних для людського організму властивостей.
Властивості ялицевої олії
• імунозміцнююча – олія зміцнює імунітет, знижує ймовірність розвитку будь-яких захворювань, а також загалом позитивно впливає на загальний стан здоров'я;
• дезодоруюча – вбиває шкідливі мікроорганізми та очищає шкіру, а також організм у цілому;
• розгладжуюча – ефективно розгладжує зморшки, активізуючи природні процеси в організмі;
• тонізуюча – активізує обмінні процеси в організмі та позитивно позначається на зовнішньому вигляді шкіри;
• протинабрякова – бореться зі скупченням зайвої рідини в організмі;
• протизапальна – ефективно бореться з виникненням та розвитком запальних процесів;
• очищувальна – позбавляє від забруднень та шкідливих мікроорганізмів;
• омолоджуюча – активізує природні процеси, що допомагають боротися з ознаками старіння;
• відхаркувальна – часто використовується для лікування застуди, сприяючи активному виведенню слизу з організму;
• знеболювальна – природним шляхом зменшує рівень больових відчуттів;
• противірусна – як було зазначено вище, ефективно знищує хвороботворні організми;
• антисептична – перешкоджає виникненню та розвитку гнильних процесів на поверхні шкіри.
Застосування
Поряд із зовнішнім застосуванням, масло ялиці приймається і всередину, оскільки його можна пити у складі лікарських бальзамів, мікстур та настоянок. При цьому воно не відрізняється якими-небудь особливостями вживання, а поєднується з багатьма лікарськими препаратами і, як правило, не викликає побічних ефектів.
Найчастіше розбавлену ялицеву олію рекомендується пити при бронхіті, запаленні легень, ангіні, застудних та респіраторних захворюваннях, грипі, нежиті, гаймориті, а також вірусних інфекціях.
Так, при ангіні запалені мигдалики змащують кількома краплями ялицевої олії, що не тільки дезінфікує (вбиває мікроби), але й насичує корисними мікроелементами, які допомагають чинити опір вірусу та сприяють одужанню. Цю процедуру необхідно повторювати кожні 4-5 годин, щоб не лише прискорити одужання, а й досягти бажаного результату щодо загального зміцнення організму. У теплу кип'ячену воду можна додати кілька крапель олії ялиці і ретельно прополоскати горло, що зніме запалення та видалить гнійні вкраплення. Замість води рекомендується використовувати настої з ромашки, шипшини або м'яти, що благотворно впливатиме на організм.
Етикетка може відрізнятися.
Не є лікарським засобом
Основні | |
---|---|
Виробник | Магнолія |
Країна виробник | Україна |
Об`єм | 250 мл |
Користувацькі характеристики | |
Тип масла | Пихтовий |
Упаковка | Стекляна пляшка |
- Ціна: 450 ₴