Спеція/приправа зелена паприка 100 г
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Зелёная паприка
Состав: резанный высушенный зеный болгарский перец. Фракция 6*6 см.
Часто используемая пряность, пришедшая к нам из болгарской и венгерской кухонь. Родиной же ее является Центральная Америка. Собственно, сладкой она стала после «переезда». Из-за другого климата. И если уточнить, то паприка – не сладкий, а слабо слабо-жгучий перец. Во многом острота зависит от пропорции содержания семян и кожуры высушенного перца.
В кулінарії: Різана паприка при термообробці надає страві аромату. Меншою мірою ― колір. Ми пропонуємо червону паприку нарізану шматочками по 9-10 мм. В сушеному вигляді шматочки трохи згорнуті, у страві розкриваються. Широкий Спектр застосування: перші страви, всілякі варіанти рагу, сате. Застосовується в консервації.
Один з основних компонентів багатьох сумішей прянощів. Добре підходить для декоративних сумішей прикрашають страви з птиці і м'яса.
Особливості: В цієї пряності міститься цукор. Тому, підсмажувати не варто. Краще тушкувати. Тоді не станеться карамелізації.
Саме цю фракцію продукту важко підробити. Занадто великі шматочки. На відміну від більш дрібних шматочків.
Состав: резанный высушенный зеный болгарский перец. Фракция 6*6 см.
Часто используемая пряность, пришедшая к нам из болгарской и венгерской кухонь. Родиной же ее является Центральная Америка. Собственно, сладкой она стала после «переезда». Из-за другого климата. И если уточнить, то паприка – не сладкий, а слабо слабо-жгучий перец. Во многом острота зависит от пропорции содержания семян и кожуры высушенного перца.
В кулінарії: Різана паприка при термообробці надає страві аромату. Меншою мірою ― колір. Ми пропонуємо червону паприку нарізану шматочками по 9-10 мм. В сушеному вигляді шматочки трохи згорнуті, у страві розкриваються. Широкий Спектр застосування: перші страви, всілякі варіанти рагу, сате. Застосовується в консервації.
Один з основних компонентів багатьох сумішей прянощів. Добре підходить для декоративних сумішей прикрашають страви з птиці і м'яса.
Особливості: В цієї пряності міститься цукор. Тому, підсмажувати не варто. Краще тушкувати. Тоді не станеться карамелізації.
Саме цю фракцію продукту важко підробити. Занадто великі шматочки. На відміну від більш дрібних шматочків.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 100 г |
- Ціна: 160 ₴