Набір спецій/приправ 3 сушених овоча 100 г
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
3 сушених овоча.
Склад: часник,морква, цибуля зелена.
Сушені овочі – це продукти, які піддають термічній обробці, видаливши зайву вологу, щоб забезпечити їх зберігання.
У свіжих овочах міститься близько 80%-90% води. З цієї причини вони є швидкопсувними продуктами, які дуже швидко в'януть і гниють. Якщо зменшити масову частку рідини в овочах на 12%-15%, то у них з'явиться можливість протистояти впливу різних мікробів. Висушені овочі зможуть не псуватися дуже довго при дотриманні правильних умов зберігання.
Благодаря прессу и специальной упаковке-брикету овощи значительно уменьшаются в объеме (от 2,5 до 5 раз). Это позволяет сэкономить немалую сумму на транспортировке и доставке груза. Также не затрачивается огромная площадь для того, чтобы хранить на складе продукцию, и, как следствие, рабочих рук необходимо меньше.
Если правильно выбирать качественные сорта сырьевой продукции и организовать нормальный технологический процесс, то результат будет высоким. Необходимо лишь соблюдать правила хранения готовой продукции, чтобы овощи не потеряли своих вкусовых и питательных качеств
Якщо сушені овочі на деякий час замочити у воді, то продукти відновлять всі властивості: колір, смак, розмір, запах і форму. Продукти можна вживати в їжу або піддати будь-якої термічній обробці.
Сушені овочі після замочування можна варити, смажити, тушкувати, запікати або їсти в сирому вигляді. Можна і не вимочувати напівфабрикат, а є відразу. Одним словом, не потрібно витрачати величезну кількість часу на чищення, варіння, тушкування або смаження овочів. Досить відкрити пакет, замочити у воді напівфабрикат − і все, можна приступати до готування.
Склад: часник,морква, цибуля зелена.
Сушені овочі – це продукти, які піддають термічній обробці, видаливши зайву вологу, щоб забезпечити їх зберігання.
У свіжих овочах міститься близько 80%-90% води. З цієї причини вони є швидкопсувними продуктами, які дуже швидко в'януть і гниють. Якщо зменшити масову частку рідини в овочах на 12%-15%, то у них з'явиться можливість протистояти впливу різних мікробів. Висушені овочі зможуть не псуватися дуже довго при дотриманні правильних умов зберігання.
Благодаря прессу и специальной упаковке-брикету овощи значительно уменьшаются в объеме (от 2,5 до 5 раз). Это позволяет сэкономить немалую сумму на транспортировке и доставке груза. Также не затрачивается огромная площадь для того, чтобы хранить на складе продукцию, и, как следствие, рабочих рук необходимо меньше.
Если правильно выбирать качественные сорта сырьевой продукции и организовать нормальный технологический процесс, то результат будет высоким. Необходимо лишь соблюдать правила хранения готовой продукции, чтобы овощи не потеряли своих вкусовых и питательных качеств
Якщо сушені овочі на деякий час замочити у воді, то продукти відновлять всі властивості: колір, смак, розмір, запах і форму. Продукти можна вживати в їжу або піддати будь-якої термічній обробці.
Сушені овочі після замочування можна варити, смажити, тушкувати, запікати або їсти в сирому вигляді. Можна і не вимочувати напівфабрикат, а є відразу. Одним словом, не потрібно витрачати величезну кількість часу на чищення, варіння, тушкування або смаження овочів. Досить відкрити пакет, замочити у воді напівфабрикат − і все, можна приступати до готування.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Тип спецій | Суміш прянощів |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 100 г |
- Ціна: 140 ₴