Продавець greenmilya розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1202 відгуків
+380 (67) 149-66-08
Для дзвінків 0671496608, Viber|Telegram 0931498203
Кошик

Спеція/приправа перець червоний горошок 100 г

Спеція/приправа перець червоний горошок 100 г

203 

  • В наявності
  • Код: 116
+380 (67) 149-66-08
Телефон 0671496608,Viber 0931498203
Спеція/приправа перець червоний горошок 100 гСпеція/приправа перець червоний горошок 100 г
203 
В наявності
+380 (67) 149-66-08
Телефон 0671496608,Viber 0931498203
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Що таке перець червоний горошок Пондічеррі.

Перець червоний горошок – одна з різновидів перців (поряд з чорним, зеленим і білим), одержуваних з перцевої ліани Píper nígrum. Дана різновид перцю ще носить назву Пондічеррі (Pondicherry peppercorns) по імені основного регіону його походження і розведення. Не плутати червоний перець з рожевим перцем, який є плодами дерева Шинус, а не ягодами перцевої ліани. Іноді в мережі ви можете зустріти плутанину, коли при описі червоного перцю горошку наводиться фотографія рожевого перцю – це помилка.

Перець червоний горошок відноситься до преміум сортам з-за своєї незвичайності, дефіциту, красивого темно-бордового кольору, унікального смаку і аромату.

В то время как черный перец легче производить и транспортировать, производство красного перца отличается большей сложностью. Для получения черного или зеленого перца ягоды собирают незрелыми, после чего они подвергаются разным способам обработки. Красный же перец остается на лиане до полного созревания, на что уходит около четырех дополнительных месяцев роста. В течение этого времени урожай подвержен большему риску из-за погодных факторов и нападений птиц и вредителей. Зрілі ягоди більш крихкі і схильні до пошкоджень і мають тенденцію швидко псуватися, якщо не оброблені вчасно і належним чином. Білий перець також отримують із зрілих ягід, але у них повністю видалена оболонка. Але саме стигла червона оболонка, яка зберігається у червоного перцю горошку і є дуже крихкою і важкою для обробки і транспортування, і додає перцю легку солодкість і квітковий смак, а також більшу гостроту, ніж у білого перцю.

Застосування червоного перцю горошку в кулінарії.

Смак червоного перцю горошку характеризується як солодкий, фруктовий, з квітковими нотками і приємною теплотою, яка повільно стає гострою і зберігає післясмак. Прихильники цього типу перцю – це в основному шеф-кухаря гурмани і кухарі-любителі, які люблять використовувати у своїй домашній кухні унікальні інгредієнти.

Червоний перець можна використовувати як більш вишукану альтернативу чорного перцю. Але в першу чергу його рекомендують для риби та страв з морепродуктів,
Основні
ВиробникВласне виробництво
Тип спеційПерець червоний
УпаковкаПоліетиленовий пакет
Вага100 г
  • Ціна: 203 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner