Спеція/приправа паприка мелена 100 г
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Спеція паприка володіє гострим, пекучим, і солодким смаком. При нагріванні надає стравам яскраво червоний колір. Паприка – найулюбленіша спеція угорської та болгарської кухонь. Паприка також популярна у німців, іспанців, мексиканців, в азіатській кухні.І в Середземноморській Європі.
Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Одним з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш – середнє між супом і другою стравою. Сама назва «папрікаш» говорить про використання паприки в цьому традиційному угорському блюді, в якому м'ясо готується зі сметаною. Чудове угорське блюдо бограш також готується з паприкою.
Візьміть будь-мексиканське м'ясне блюдо – паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Паприку можна додавати в невеликих кількостях до риби і морепродуктів. Наприклад, паприку додають при варінні до ракам.
Багато супи складаються в гармонійній дружбу з паприкою.
Паприка надає пікантності гарячих страв з овочів. Вона відмінно поєднується з помідорами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів дуже гарні з паприкою. Також спеції додають у сир.
При приготуванні яєчні спробуйте приправити її паприкою – Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
У багато соуси додають паприку. Немислимий без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупи, Ворчестершірскій соус.
Паприка чудово поєднується з такими прянощами, як часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, петрушка, кріп.
В паприці міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, маслі, жирі), інакше вона не підгорить і стане гіркою.
Вид
Паприка — приправа, смолотая з сушеного солодкого м'ясистого перцю Capsicum annum червоних сортів. Червоний стручковий перець — рослина сімейства пасльонових, що досягає у висоту 1,5 м. На своїй батьківщині — це багаторічний напівчагарник, а в країнах помірного клімату вирощується в культурі як однорічна рослина. Пагони прямостоячі, гіллясті, стебло біля основи одрев'яніле. Білі квітки розташовуються в місцях розгалуження стебла зазвичай по одному. Плоди - зелені стручки з насінням, які в міру достигання стають червоними.
Паприка чудово поєднується з м'ясом і птицею. Одним з найпопулярніших угорських страв з паприкою є гуляш – середнє між супом і другою стравою. Сама назва «папрікаш» говорить про використання паприки в цьому традиційному угорському блюді, в якому м'ясо готується зі сметаною. Чудове угорське блюдо бограш також готується з паприкою.
Візьміть будь-мексиканське м'ясне блюдо – паприка буде обов'язковим інгредієнтом.
Паприку можна додавати в невеликих кількостях до риби і морепродуктів. Наприклад, паприку додають при варінні до ракам.
Багато супи складаються в гармонійній дружбу з паприкою.
Паприка надає пікантності гарячих страв з овочів. Вона відмінно поєднується з помідорами, квасолею, капустою, картоплею.
Деякі сорти сирів дуже гарні з паприкою. Також спеції додають у сир.
При приготуванні яєчні спробуйте приправити її паприкою – Вам сподобається! Також паприка добре підійде до начинки для фаршированих яєць.
У багато соуси додають паприку. Немислимий без неї, наприклад, чилі-соус, багато кетчупи, Ворчестершірскій соус.
Паприка чудово поєднується з такими прянощами, як часник, коріандр, базилік, лавровий лист, мускатний горіх, петрушка, кріп.
В паприці міститься цукор, тому її потрібно нагрівати в рідині (воді, маслі, жирі), інакше вона не підгорить і стане гіркою.
Вид
Паприка — приправа, смолотая з сушеного солодкого м'ясистого перцю Capsicum annum червоних сортів. Червоний стручковий перець — рослина сімейства пасльонових, що досягає у висоту 1,5 м. На своїй батьківщині — це багаторічний напівчагарник, а в країнах помірного клімату вирощується в культурі як однорічна рослина. Пагони прямостоячі, гіллясті, стебло біля основи одрев'яніле. Білі квітки розташовуються в місцях розгалуження стебла зазвичай по одному. Плоди - зелені стручки з насінням, які в міру достигання стають червоними.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 100 г |
- Ціна: 120 ₴